Over ons

 

Wij, Arlette en Lisette, zijn al sinds de middelbare school vriendinnen. We hebben allebei een parttime baan, om in onze vrije uurtjes creatief bezig te zijn. Een aantal jaar geleden begon Lisette met het maken van een luiertaart voor een collega. Tijdens een gezellige vrijdagavond, onder het genot van een hapje en drankje, bedachten we samen hoe leuk het eigenlijk is om luiertaarten te maken. Zo gezegd zo gedaan. We gingen aan de slag met onze ideeën. We begonnen langzaam met het bouwen van onze website en vrienden en familie raakten enthousiast van onze luiertaarten. Want naast dat het een super origineel cadeau is, is het ook een nuttig en bruikbaar cadeau. We kunnen eindeloos variëren, waardoor niet één luiertaart hetzelfde hoeft te zijn.

In april 2017 hebben we ons bedrijfje officieel laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, om ons zo verder te gaan professionaliseren en nog meer mensen blij te maken met onze luiertaarten. Een nieuwe website werd gemaakt en voilà dit is het eindresultaat.

Sinds kort hebben we naast luiertaarten ook schattige rompertjes met leuke teksten. We zullen steeds blijven zoeken naar nieuwe producten, dus houdt onze website in de gaten!

Veel plezier met het uitzoeken van een leuk en origineel kraamkado!